Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:02 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Românii din Diaspora vor să protesteze în faţa Ambasadelor Marii Britanii din Europa

ro

25 Feb, 2015 17:08 1121 Marime text
Al doilea episod al seriei de domumentale „Vin românii”, prezentat la televiziuna „Cahannel 4” arată într-o lumina ceva mai bună decât primul pe românii care locuiesc în Marea Britanie. Totuși, comunitatea de români din Anglia este nemulțumită și profund scandalizată de campania de defăimare și denigrare a românilor, deschisă de fiecare data când se apropie alegeri, se arată într-un comunicat al Federației asociațiilor de români din Europa (FADERE).

Toate aceste campanii au ca rezultat distrugerea imaginii românilor, câștigată cu foarte mare efort, prin onestitate, seriozitate și pofesionalismul demonstrat de majoritatea românilor care locuiesc acolo. Iar aceasta duce la acțiuni rasiale din partea englezilor imptriva românilor, mai arată sursa citată.
 
„Dacă aceste mesaje de denigrare a comunității din Marea Britanie nu vor înceta, vom organiza manifestații în fața ambasadelor Angliei din toate capitalele Europei unde există comunități mari de români”, a declarat Daniel Tecu, președinte FADERE.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii