Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:05 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

România Zeci de școli nu au avizul ISU

ro

10 Sep, 2016 12:45 1729 Marime text
Elevii vor merge, luni, în unităţi fără avizul ISU.

Autoritățile au respins sute de cereri din partea școlilor, pentru că unitățile de învățămâmt nu îndeplineau condițiile necesare pentru securitatea la incendiu.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar al Municipiului București (ISMB), Marian Banu, a precizat miercuri, pentru Agerpres, că 544 de clădiri din Capitală pentru învățământul de stat nu sunt autorizate pentru securitate la incendiu.

„Din punctul de vedere al situației existenței autorizațiilor de securitate la incendiu, din cele 919 clădiri pentru învățământul de stat sunt autorizate numai 37. Un număr de 338 clădiri nu necesită obținerea autorizației. Un total de 544 de clădiri nu sunt autorizate. În momentul de față sunt depuse documentațiile pentru autorizare pentru aproximativ 120 unități de învățământ cu clădirile aferente. Situația este la fel pentru învățământul particular, majoritatea unităților de învățământ particular nu sunt autorizate ISU. Această problemă va fi discutată în zilele următoare de reprezentanții autorităților locale și cu reprezentanții ISU pentru că se pune problema unei expertize și a unui studiu foarte serios făcut de către cei care sunt experți în acest domeniu", a explicat Marian Banu, citat de Agerpres.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii