Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:11 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

România TV Judecătoarea Geanina Terceanu a recunoscut relaţia amoroasă şi pasageră pe care a avut-o cu Cristi Borcea

ro

11 Dec, 2015 14:38 2430 Marime text
Judecătoarea Geanina Terceanu a recunoscut relaţia amoroasă şi pasageră pe care a avut-o cu Cristi Borcea, potrivit unor surse judiciare citate de România TV. Mai mult, ar fi vorbit în instanţă şi despre 10.000 de euro primiţi de la acesta pentru a-l achita în dosarul Transferurilor. Borcea a negat spusele ei, dar a refuzat o confruntare faţă în faţă.

Cristi Brocea a fost deconspirat de judecătoarea Geanina Terceanu, aflată şi ea în arest preventiv, care, susţin surse judiciare, "şi-a amintit că şi Cristi Borcea i-a dat bani, alături de fraţii Ioan şi Victor Becali".

Este vorba, în cazul fostului acţionar şi preşedinte executiv al echipei Dinamo, de 10.000 de euro, sumă pe care Borcea i-ar fi dat-o personal judecătoarei, ulterior achitării din Dosarul Transferurilor, pronunţată de aceasta pe 3 aprilie 2012.

Aflat de trei săptămîni în arestul Poliţiei Capitalei, unde a fost mutat de la Penitenciarul Poarta Albă, Cristi Borcea a decis, în urma dezvăluirilor Geaninei Terceanu, să nu mai dea declaraţii procurorilor.

A fost deja pusă în mişcare acţiunea penală în care cei trei vor fi acuzaţi de dare de mită, iar judecătoarea Geanina Terceanu de luare de mită.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii