Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:50 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

România, pregătită să închidă granițele pentru refugiați?

ro

24 Oct, 2015 17:23 1444 Marime text
Premierul bulgar, Boiko Borisov, a declarat, astăzi, după o întrevedere cu omologii săi român, Victor Ponta, și sârb, Aleksandar Vucic, că Bulgaria, România și Serbia sunt gata să-și închidă frontierele dacă Germania și Austria și le închid pe ale lor pentru a stopa afluxul de refugiați: "Cele trei țări suntem gata, dacă Germania și Austria își închid frontierele, să nu permitem ca țările noastre să devină zone tampon. Vom fi gata să ne închidem frontierele".
 
Premierul Victor Ponta  a scris astăzi, pe pagina sa de Facebook, că "Guvernele din România, Bulgaria și Serbia vor acționa perfect coordonat și solidar în toate acțiunile și politicile privind refugiații".
 
"Cele trei guverne ale Grupului Craiova vor acționa perfect coordonat și solidar în toate acțiunile și politicile privind refugiații", a subliniat Ponta.
 
Potrivit Reuters, care citează un interviu acordat grupului media german Funke, președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, susține că dorește să convingă, la summitul de mâine, un grup de lideri UE să fie de acord cu măsuri pe termen scurt pentru a gestiona criza migrației.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii