Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:53 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„România nu s-a predat” Meciul dintre Franţa şi România, comentat de presa internaţională

ro

11 Jun, 2016 11:40 5202 Marime text
Presa internaţională notează că jucătorii lui Anghel Iordănescu au demonstrat că nu au venit la Euro-2016 să facă turism.
 
Le Figaro scrie că Franţa a reuşit să scape din capcana românilor datorită lui Payet şi apreciază că România este o echipă compactă şi agresivă. Pentru cotidianul Sport, „România a arătat că nu a venit în Franţa doar pentru turism". De asemenea, El Mundo Deportivo notează că România a fost un adversar curajos, dar clasa lui Payet a fost de ajuns pentru Franţa.
 

„Franţa a deschis scorul prin Giroud, dar România nu s-a predat. Precum un invitat extrem de vorbăreţ, care nu ştie să plece de la petreceri, a insistat şi a reuşit să egaleze din penalti. Doar un jucător precum Payet, cineva cu o valoare peste normă, a fost capabil să salveze o echipă a Franţei, care a arătat multe probleme", a scris As.

 
„Sunt multe de admirat la apărarea încăpăţânată, organizarea şi efortul echipei României. E uşor de văzut de ce au primit doar două goluri în campania fără eşec din preliminarii. I-au dat vreo două şanse lui Giroud, dar în general au ţinut o linie strânsă. Au fost desfăcuţi în cele din urmă de o greşeală de portar şi de un şut extraordinar. Nu oferă prea multe mergând mai departe, dar se vor confrunta cu teste mai uşoare, cu Elveţia şi Albania", a scris rte.ie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii