Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:05 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victor Ponta, după ce Blaga i-a cerut demisia „România nu are nevoie de criză”

ro

12 Jun, 2015 15:42 978 Marime text
 
Premierul Victor Ponta le-a spus astăzi parlamentarilor că România are nevoie de stabilitate pentru a se feri de o criză politică precum cea din Republica Moldova, informează România TV.

„Un distins coleg dădea o veste foarte proastă din punctul meu de vedere (...): că la Chișinău, cel mai important vecin al nostru, avem din nou criză politică. Ba chiar se bucura că și-a dat demisia primul-ministru, care e de la PPE, apropo. Problema este că cel mai important partener al nostru, Moldova, de luni de zile și se pare că și în continuare, va fi în instabilitate politică, în criză financiară și economică, în lipsă de perspectivă de integrare europeană, o pradă foarte ușoară pentru cei din Est care îi vor răul. Sunt convins că nu vreți același lucru pentru România. Cred că putem să ferim România de o furtună care nu are decât o singură origine: dorința și foamea de putere a celor care au pierdut puterea prin votul oamenilor", a spus Ponta, în Parlament, la finalul dezbaterilor moțiunii de cenzură.

Copreședintele PNL Vasile Blaga a declarat vineri că votul în favoarea moțiunii de cenzură este o soluție de maximă urgență pentru interesul național al României și i-a transmis premierului Victor Ponta să învețe de la prim-ministrul Moldovei care a demisionat.



Sursa: România TV
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii