Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:05 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

România Liberă Exclusiv. Judecătoarea Viorica Costiniu riscă excluderea din magistratură

ro

08 Sep, 2014 14:51 2691 Marime text
Caz unic în istoria justiției din România: în absența procurorului de ședință și a avocaților apărării, judecătoarea Viorica Costiniu, de la Curtea de Apel București, fără a ține cont de prevederile Codului de Procedură Penală, a judecat și respins o contestație a DNA prin care se solicita emiterea unui mandat internațional de arestare pe numele lui Nicușor Constantinescu, baron PSD de Constanța. Ulterior, o altă instanță de judecată a constatat nulitatea absolută a hotărârii magistratului Viorica Costiniu și a emis mandatul de arestare solicitat de DNA, în baza căruia Nicușor Constantinescu urmează a fi extrădat din SUA.
 
Judecătoarea de la Curtea de Apel, Viorica Costiniu, a respins pe 30 iulie o contestație formulată de procurorii DNA la o decizie a Tribunalului București, din 25 iulie, care îl viza pe președintele suspendat al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Cons­tantinescu.

Citiţi continuarea pe RomaniaLibera.ro.

Potrviti ediţiei online de astăzi a cotidianului România Liberă, în urma articolului redat anterior, Inspecţia Judiciară s-a autosesizat cu privire la cazul judecătoarei Viorica Costiniu.

Sursa foto: romanialibera.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii