Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:49 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iohannis ”România este solidară în lupta contra terorismului şi va continua să se implice”

ro

26 Jun, 2015 23:01 1126 Marime text
”România este solidară cu statele lumii în lupta împotriva terorismului şi va continua să se implice în combaterea acestui fenomen. Îmi exprim regretul profund faţă de victimele atentatelor teroriste de astăzi. Aceste atentate ne arată că terorismul reprezintă o ameninţare reală în faţa căreia trebuie să rămânem fermi şi uniţi. România este solidară cu statele lumii în lupta împotriva terorismului şi va continua să se implice în combaterea acestui fenomen”, a scris, pe Facebook, preşedintele Klaus Iohannis, după atentatele teroriste înregistrate astăzi.
Astăzi, unul sau doi atacatori, care au afirmat că fac parte din gruparea teroristă Stat Islamic, au comis un atentat la uzina chimică Air Products din Saint-Quentin-Fallavier, provocând moartea unei persoane şi rănirea altor două. Tot astăzi, cel puţin 37 de persoane, inclusiv numeroşi turişti occidentali, au fost ucise, iar alte 20 au fost rănite în atacurile teroriste comise la două hoteluri de pe litoralul tunisian.
Atacul poartă marca organizaţiei teroriste sunnite Stat Islamic, activă în Siria, Irak şi Libia. În urmă cu două zile, grupul terorist lansase un apel la comiterea de atentate în perioada Ramadanului.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii