Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:13 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Romania, calcata in picioare de Argentina la Cupa Mondiala de rugby

ro

17 Sep, 2011 13:37 1071 Marime text

Nationala de rugby a Romaniei a pierdut fara drept de apel intalnirea cu Argentina, din cadrul Grupei B a Cupei Mondiale gazduita de Noua Zeelanda. "Pumele" s-au impus la o diferenta de 35 de puncte, scor 43-8.

Impresia buna lasata de "stejari" in disputa cu Scotia, pierduta greu, pe final, a fost doar o impresie, elevii lui Romeo Gontineac fiind calcati in picioare de cea mai valoroasa echipa a celor doua Americi.

Sud-americanii nu ne-au dat nicio sansa si, in minutul 5, Santiago Gonzalez a reusit eseul, Martin Rodriguez transformand apoi si ducand scorul la 7-0. Dupa doar 3 minute, "pumele" reusesc al doilea eseu, prin Juan Manuel Leguizamon, astfel ca scorul incepe sa ia proportii, 14-0.

Primele puncte ale Romaniei vin abia dupa un sfert de ora de joc, dupa transformarea lui Dimofte.

Pana in minutul 30, argentinienii au mai reusit doua eseuri, prin Lucas Gonzalez Amorosino si Juan Figallo, asa ca nu se mai punea problema invingatoarei in aceasta intalnire.

Totusi, romanii au avut tresarire de orgoliu si, in minutul 32, Ionel Cazan reuseste primul, si ultimul, eseu al "stejarilor".

Din pacate, punctele aduse de Cazan au fost si ultimele pentru Romania in aceasta partida, argentinienii reusind insa alte doua eseuri in partea secunda ceea ce a dus scorul la un neverosimil 43-8!

Totusi, daca ne uitam la statistica, Romania a progresat fata de ultimul meci oficial cu Argentina, cel de la Cupa Mondiala din 2003, cand am pierdut cu scorul de 3-50.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii