Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:00 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

România a fost inclusă pe tabla de joc „Monopoly“

ro

08 Apr, 2015 08:26 1163 Marime text
România a fost inclusă pe tabla de joc a ediţiei „Monopoly Here and Now" pe care compania producătoare de jucării Hasbro o va lansa în toamna acestui an, ţara noastră urmând să fie reprezentată de Aeroportul Internaţional „Henri Coandă", informează gandul.info.

România a ajuns pe tabla jocului „Monopoly Here and Now" în urma unei campanii mondiale de votare, organizată în perioada 13 februarie - 4 martie. Provocarea lansată de compania Hasbro a strâns mai mult de 4 milioane de voturi venite din partea fanilor din întreaga lume.

Oameni din 182 de ţări au intrat în joc şi au votat unul dintre cele 80 de oraşe care au fost înscrise în competiţie. Lima şi Hong Kong au fost oraşele cu cel mai mare număr de voturi, în timp ce Bucureştiul s-a situat pe locul al 21-lea în topul celor mai apreciate localităţi din lume.

„Hasbro România anunţă cu bucurie că ţara noastră a ajuns pe tabla jocului «Monopoly Here and Now». Competiţia a fost dificilă, iar faptul că am concurat cu oraşe populare şi ţări mult mai mari decât România ne face să fim extrem de mândri de românii care s-au implicat în campania de votare. Ei au reuşit să menţină Bucureştiul în top 10 cele mai votate oraşe din lume timp de 2 săptămâni şi, la finalul competiţiei, să păstreze un loc pe tabla de joc «Monopoly Here and Now» şi pentru România", a declarat Larisa Popescu, brand manager Hasbro, potrivit gandul.info.

Aeroportul „Henri Coandă", care va înlocui una dintre cele patru gări incluse în joc, va avea „vecini" precum Hong Kong, New York, Londra, Moscova, Tokyo şi Sidney.




Sursa: gandul.info
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii