Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:38 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Romanca prinsa cu parfumuri false in Bulgaria - pretindea ca este politista

ro

21 Aug, 2011 00:30 1247 Marime text

O romanca a fost prinsa, la granita bulgaro-turca, in timp ce incerca sa introduca mai multe parfumuri, prin punctul de control de la Kaptain Andreevo, notează http://www.ziare.com/. Aceasta a incercat sa evite controlul, dandu-se drept ofiter de politie.

S.V., in varsta de 24 de ani a intrat din Turcia cu o masina marcata ca fiind a politiei, dar care era condusa de un cetatean turc. Aceasta a declarat vamesilor ca avea 400 de parfumuri si s-a identificat politistilor vamali ca fiind ofiter al politiei roman, informeaza agentia bulgara de stiri Focus. Femeia a insistat sa treaca prin vama fara sa fie controlata la marfa sau actele de provenineta a incarcaturii.

Vamesii au aflat ca parfumurile sunt false si le-au confiscat sub regimul legii de Marca si Indicatii Geografice. In acel moment, femeia s-a infuriat si a inceput sa le adreseze injurii ofiterilor vamali, amenintandu-i ca isi vor pierde slujbele.

Ancheta initiala a scos la iveala ca femeia este de fapt un atasat a unei asociatii non-guvernamentale de presa din Romania. Insigna de politie pe care o detinea si cu care s-a legitimat era, de fapt, a tatalui ei, care e politist iesit la pensie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii