Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:11 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Român, urmărit internațional pentru lipsire de libertate. A fost condamnat la 12 ani de închisoare

ro

03 Jan, 2019 15:25 998 Marime text

Polițiștii din Giurgiu, cu sprijinul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională din cadrul Poliţiei Române, au depistat un bărbat urmărit la nivel internațional de autoritățile judiciare din Spania, fiind condamnat la o pedeapsă de 12 ani de închisoare, pentru lipsire de libertate.
 
La data de 2 ianuarie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu au depistat un bărbat, de 63 de ani, din municipiul Giurgiu, pe numele căruia autoritățile judiciare din Spania au emis un mandat european de arestare.
 
Acesta a fost condamnat la o pedeapsă de 12 ani de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate, pe teritoriul statului spaniol.
 
Pentru depistarea bărbatului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.
 
Persoana a fost condusă la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București, care a dispus reținerea pentru 24 de ore,  urmând să fie prezentată Curții de Apel București, în vederea demarării procedurii de predare.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii