Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:17 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Român dispărut în Atlantic. Ce făcea acolo și cu cine mai era. Cine a anunțat dispariția. De când nu se mai știe nimic de soarta lui

ro

05 May, 2018 03:52 3299 Marime text
Ministerul Afacerilor Externe a transmis că ambasada României la Roma urmăreşte îndeaproape cazul românului dispărut de câteva zile în Oceanul Atlantic, potrivit România Tv.

Ministerul Afacerilor Externe mai spune că ambasada României la Roma monitorizează cu prioritate cazul şi este în contact permanent cu autorităţile locale, fiind pregătită să acorde asistenţă consular.

Un român practicant de yachting şi colegul său italian sunt dispăruţi de câteva zile în Oceanul Atlantic, afirmă surse citate de cotidianul La Repubblica şi de agenţia ANSA.

Cei doi practicanţi de yachting - italianul A.R. (53 de ani) şi românul A.V. (în vârstă de peste 30 de ani) - se deplasau din Insula franceză Martinica spre Italia la bordul unei ambarcaţiuni cu lungimea de 14 metri, "Bright".

Soţia sportivului italian a alertat autorităţile italiene, semnalând că ambarcaţiunea a dispărut în Oceanul Atlantic, între Insulele Azore şi Gibraltar.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii