Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:53 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Robert Turcescu revine pe micile ecrane. Va avea emisiune la Naşul Tv

ro

29 Oct, 2014 12:54 1639 Marime text
Robert Turcescu revine în televiziune, la mai bine de o lună după scandalul ofiţerului acoperit. El va realiza emisiunea "100%", la postul Naşul TV. Anunţul a fost făcut aseară, când Turcescu a fost invitat chiar la postul de televiziune la care va lucra de săptămâna viitoare.

"Am avut o discuţie privată cu Robert şi vreau să vă anunţ în seara aceasta că de luni el se va alătura echipei Naşul TV. Va realiza de luni până joi, de la orele 20.00 la 21.00, emisiunea «100%», pe care o făcea înainte la Realitatea TV. Îi cedez din spaţiul meu de emisie. Mă bucur că îi putem oferi şansa unui nou început, aici, la Televiziunea Liberă", a anunţat Radu Moraru.

"Mulţumesc foarte mult, mă bucur, sper să facem lucruri împreună şi sper din tot sufletul ca telespectatorii pe care ştiu că i-am avut să aiba tăria să mă găsească de luni până joi la Naşul TV, de la ora 20.00. E important ca în viaţă să ţi se ofere şi şansa să o iei de la capăt. Şi cred că lucrul acesta este şi o lecţie de viaţă", a spus Robert Turcescu.

Pe 21 septembrie, Robert Turcescu a mărturisit pe blogul său că a fost ofiter acoperit, postarea fiind însoţită de reprezentări ale unui livret militar.

Sursa: rtv.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii