Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:26 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Robert Turcescu, la Nașul TV "Unii oameni au avut o atitudine de ură, de dispreţ faţă de gestul meu"

ro

28 Oct, 2014 23:23 1830 Marime text
Robert Turcescu a apărut pentru prima dată în direct la tv după scandalul ofiţerului acoperit. Turcescu a fost ivitatul lui Radu Moraru în această seară, în emisiunea de la Nașul Tv.
 
Turcescu a declarat că momentul în care a anunţat că a fost ofiţer acoperit că a fost o "eliberare": "Acea eliberare a fost o bucurie pentru mine. Nu există bucurie mai mare pentru un individ decât să se simtă împăcat şi eliberat. A fost un şoc pentru foarte mulţi, inclusiv din familia mea, dintre prietenii mei. Mi-am propus să nu îi judec."

Turcescu a mai afirmat că "S-a spus despre mine că am fost şantajat, că mi s-a arătat pisica. Nu a existat un asffel de moment. Nu a venit nimeni să îmi arate nişte documente şi să îmi spună <<dacă nu faci asta, uite ce se întâmplă>>. A fost un moment în care am simţit, mi s-a arătat că am greşit, am spus: Robert, trebuie să pui rânduiala în viaţă ta!"
 
"Unii oameni au avut o atitudine de ură, de dispreţ faţă de gestul meu, eu îi înţeleg pe deplin. ", a mai ținut să menționeze Turcescu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii