Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:52 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Robert Negoiță ar fi cheltuit ilegal 10 milioane de euro

ro

18 Sep, 2015 08:35 1968 Marime text
 
Proaspăt ajuns preşedinte al PSD Bucureşti, lui Robert Negoiţă i se aduc acuzații.
 
Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a fost dat în judecată de un consilier local.
 
Asta pentru că ar fi cheltuit ilegal 10 milioane de euro pentru o lucrare publică. Este vorba despre acţiunea de sistematizare a Bulevardului Unirii, între Piaţă Albă Iulia şi Magazinul Unirea, care a costat peste 10 milioane de euro.
 
Consilierul local ales pe listele PDL, Inocenţiu Ioan Voinea, a luat hotărârea să îl dea în judecată pe Robert Negoiţă pentru că ar fi cheltuit bani din bugetul Sectorului 3 pe nişte lucrări care ar intra în atribuţiile Primăriei Capitalei.
 
„Aceste 10 milioane cheltuite ilegal, după părerea mea, şi sper că instanţa de judecată să stabilească acest fapt, este doar vârful unui iceberg. Va veni, sper, şi vremea în care Robert Negoiţă să dea socoteală pentru lipsa de bun simt în cheltuirea banului public!”, a declarat consilierul Inocenţiu Voinea, conform ziarului Naţional.
 
„Câtă vreme Sectorul 3 are încă zone rurale, ca să spun aşa, fanteziile lui Negoiţă cu pergolele mov şi tonele de betoane turnate pe marginea bulevardelor şi vopsite în roşu sunt tichii de mărgăritar pe capul chelului. Bucureştenii din Sectorul 3 merită mai mult respect. Respect şi bun simt, acesta este ţelul meu, iar dacă ne vom comportă cu bun simt când suntem investiţi într-o funcţie publică pot spune că vom face un pas uriaş către civilizaţia occidentală după care tânjim, dar de care corupţia generalizată ne ţine foarte departe”, a continuat consilierul local. 



Sursa foto: cercetarielectorale.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii