Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:13 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dragnea, despre cazul celor șapte violatori de Vaslui „Robert Cazanciuc trebuia să intervină”

ro

31 Jul, 2015 08:08 1903 Marime text
 
Președintele interimar la PSD, Liviu Dragnea, este de părere că ministrul Justiției, Robert Cazanciuc, ar trebui să fie mai prezent în public și să iasă mai mult să comunice, în special în privința cazului de la Vaslui, potrivit B1 TV.

„Cred că Robert Cazanciuc ar trebui să fie mai prezent în public, la emisiuni, în conferinţe de presă, pentru că este un domeniu extrem de important, pentru orice ministru e bine să fie foarte prezent, cu atât mai mult pentru Robert Cazanciuc şi, culmea, este un om care nu comunică rău, are ştiinţa comunicării, numai că trebuie să o folosească", a spus Dragnea.

Dragnea consideră că principalul motiv pentru care oamenii sunt supăraţi pe Cazanciuc este că acesta nu comunică suficient.

„Robert Cazanciuc nu este un ministru rău, trebuie să prindă curaj, să vorbească şi să spună lucrurile în care crede, pentru că este un om cu principii foarte bune şi cu o expertiză foarte bună. Trebuie să iasă mai mult să comunice, pentru că acesta cred că e principalul motiv pentru care oamenii sunt supăraţi pe el", a precizat Dragnea.

Mai mult de atât, președintele interimar PSD spune că ministrul Justiției trebuie să intervină în cazul violatorilor de la Vaslui, pentru că acolo nu este vorba despre un atac asupra justiției.

„În ceea ce priveşte acei violatori, acolo cred că Robert Cazanciuc trebuia să intervină, să iasă foarte repede, pentru că a fost foarte multă emoţie şi teamă îndreptăţită", a menţionat Dragnea, despre cazul celor șapte violatorilor de la Vaslui.

„Până la urmă am înţeles că instituţiile abilitate au început să se mişte şi au intervenit. Dar a fost o greşeală a lui Robert Cazanciuc, trebuia să intervină, pentru că acolo nu era vorba de un atac asupra justiţiei", a adăugat el.



Sursa: B1 TV
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii