Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:19 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O tânără din Constanţa a cântat alături de artist Robbie Williams, spectacol în România

ro

18 Jul, 2015 00:26 3720 Marime text
 
Robbie Williams şi-a terminat show-ul de la Bucureşti cu piesa "Angels", urmată de un cover după melodia "I did it my way". Artistul a părăsit scena pe refrenul piesei "Angels" cântat de fani, nu înainte de a primi un steag al României.

În timpul concertului, Robbie a invitat o admiratoare să cânte alături de el. Aceasta nu s-a făcut de râs, iar vedetei i-a plăcut vocea tinerei. Chiar a întrebat-o de unde este şi cum se numeşte. Lumi, din Constanţa! Robbie a fost, însă, dezamăgit să audă că tânăra a venit însoţită chiar de ... soţul ei!
 
După ce le-a spus fanilor "Mulţumesc" în limba română, Robbie Williams a continuat în limba engleză: "România, ai fost al naibii de minunată". "Nu ştiam că sunt atât de mulţi oameni care vor veni să vadă show-ul, sper că v-aţi distrat", a mai spus artistul în încheierea concertului.
 
Concertul susţinut de cântăreţul britanic Robbie Williams în Piaţa Constituţiei a început în jurul orei 21.00, cu piesa "Let me entertain you", peste 60.000 de fani, majoritatea tineri, fiind prezenţi la eveniment.


 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii