Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:01 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Risipa guvernamentala Ministrul Sanatatii are zece consilieri personali

ro

18 May, 2010 16:32 1283 Marime text

În timp ce bugetarii sunt ameninţaţi cu tăierea unui sfert din salariu pentru reducerea cheltuielilor, iar numărul şomerilor atingea luna trecută aproape 740.000 de români, în unele ministere conducătorii ţării nu se uită la cât cheltuiesc cu angajaţii. Astfel, unii miniştri au chiar şi zece consilieri personali în cabinetul lor.

Ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, are nu mai puţin de zece consilieri personali, un director de cabinet, un consilier diplomatic şi un asistent de cabinet.

La fel de bine stă şi ministrul Administraţiei şi Internelor, Vasile Blaga, când vine vorba de numărul angajaţilor din cabinet: opt consilieri, un director de cabinet şi un asistent.

La Ministerul Agriculturii, Mihail Dumitru are şapte consilieri şi un director de cabinet lucrează la bunul mers al cabinetului.

La Educaţie, cinci consilieri îl ajută pe Daniel Funeriu să-şi exercite atribuţiile. Radu Berceanu, ministrul Transporturilor, are doi consilieri personali, un director de cabinet şi trei asistenţi de cabinet.

Ceva mai puţini consilieri are ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, şi cel al Culturii, Kelemen Hunor : trei, respectivi doi.

Sursa: realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii