Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:07 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rezultatele provizorii de la recensământ, defalcate pe judeţe. Vezi unde este Constanţa

ro

02 Nov, 2011 20:36 1541 Marime text

Institutul Naţional de Statistică a anunţat marţi că la Recensământul din luna octombrie au fost înregistrate 8.387.153 de locuinţe şi 19.599.506 persoane, număr care include persoanele prezente, temporar absente şi o parte din persoanele plecate pentru o perioada îndelungată (respectiv cele declarate de unul din membrii gospodăriei din ţară). Reprezentanţii INS atrag însă atenţia că numărul de persoane recenzate nu reprezintă populaţia stabilă a României, aceste date fiind preliminare. La calculul final vor fi cuprinse şi persoanele care au apelat la metoda auto înregistrării, persoanele din spatiile colective de locuit, persoanele recenzate prin structurile MapN, MAE, MAI şi restul persoanelor plecate din ţară pe perioadă îndelungată.

„Aşadar, orice comparaţie între informaţiile difuzate şi datele oficiale privind populaţia stabilă a României, rezultate în urma precedentelor recensăminte de populaţie, din 1992 sau 2002, sunt lipsite de relevanţă", precizează oficialii instituţiei.

Reamintim ca la recensământul din 2002 au fost înregistrate 21,68 milioane de persoane. Estimări diverse arată că cel puţin 2 milioane de romani au plecat la muncă în străinătate.

Vezi aici harta dinamică:

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-10591738-harta-dinamica-vezi-rezultatele-provizorii-recensamant-defalcate-judete-municipii-resedinta-judet.htm

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii