Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:07 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rezultate foarte bune pentru CS Farul la haltere Mariana Dumitrache şi Alexandra Dumitrescu au cucerit Cupa României

ro

06 Sep, 2014 11:16 4358 Marime text
haltere cs farul, mariana dumitrache, alexandra dumitrescu, aurel tataru, anghelus besleagaCalificările pentru faza finală a Campionatului Naţional de haltere, de la Arad, le-au adus reprezentanţilor CS Farul Constanţa cinci prezenţe pe podium. Sportivii care au înregistrat aceste rezultate s-au calificat la etapa finală, alături de alţi trei halterofili, care au acces în primii şase. Mariana Dumitrache (categ. 69 kg) şi Alexandra Dumitrescu (categ. 75 kg), sportive pregătite de Angheluş Beşleagă, au obţinut locul întâi, performanţe cu care au cucerit şi Cupa României. Dumitrescu a reprezentat o frumoasă surpriză, în condiţiile în care ea concurează pentru primul an la categoria de vârstă 12 - 15 ani, confruntându-se deci la Arad cu sportive mult mai mari.  
Antrenorul Aurel Tătaru a avut doi elevi pe podium: Adrian Roşu (categ. 105 kg) - locul doi şi Alin Olteanu (categ. 94 kg) - locul trei. Roşu se putea clasa chiar pe prima poziţie, dar s-a accidentat la picior, suferind o întindere. În concurs a intrat chiar şi Aurel Tătaru, la categoria +105 kg, unde a fost al doilea, pierzînd locul întâi la diferenţă minimă, de numai un kilogram.
La faza finală a Naţionalelor, care se va disputa la Oneşti, pe 2 decembrie, vor mai participa, din partea CS Farul, Iulia Mocanu - locul patru la categoria +75 kg la Arad, Mariana Dumitraşcu - locul patru la categoria 75 kg şi Florin Safar - locul şase la categoria 77 kg, toţi trei antrenaţi de Angheluş Beşleagă. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii