Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:31 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rezultate devastatoare pentru candidatul dreptei la prezidențiale Primul sondaj la cald după alegerile europarlamentare

ro

06 Jun, 2014 19:03 2304 Marime text
Potrivit unui sondaj CSCI, în turul doi al alegerilor prezidențiale Victor Ponta obține 65% din numărul de voturi, iar Mihai Răzvan Ungureanu - 35%. În confruntarea cu Klaus Iohannis, Ponta ar obține 61% din numărul voturilor, iar Iohannis - 39%.
Rezultatele sunt devastatoare pentru candidatul dreptei, susțin cei de la România Tv.

Sondajul are o marjă de eroare de 3,1%, iar la realizarea lui au participat 1.008 subiecți.

Rezultatele sondajului arată că Victor Ponta, în calitate de candidat al Alianței PSD-UNPR-PC ar câștiga alegerile prezidențiale din primul tur.

Victor Ponta, candidat din partea Alianţei PSD-UNPR-PC, ar fi votat de 51% din români în primul tur al alegerilor prezidenţiale, potrivit sondajului CSCI prezentat de România TV. Pe locul doi în preferinţele românilor se clasează Klaus Iohannis, cu 23%. Mihai Răzvan Ungureanu s-ar clasa pe loc trei, cu 12%, urmat de Elena Udrea cu 10%.


Preşedintele PSD Victor Ponta a declarat astăzi că viitorul candidat susţinut de PSD la prezidenţiale nu va putea fi stabilit decât de Congres. Liderul PSD a admis că până atunci pot fi anunţate numele celor care ar putea intra în cursa pentru Cotroceni.

În ceea ce îl privește, reamintim că Victor Ponta a afirmat că nu ştie şi nu pot răspunde acum dacă va candida la prezidenţiale.

Sondajul CSCI a fost realizat în perioada 3 - 5 iunie 2014, folosind metoda CATI.





Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii