Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:40 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reuniune a șefilor de poliție din Europa de Sud-Est

ro

24 Nov, 2016 22:28 1122 Marime text
Adjunctul inspectorului general al Poliției Române a participat, în Sofia, Bulgaria, la Reuniunea șefilor de poliție din cadrul Convenției privind Cooperarea Polițienească din Europa de Sud-Est.

În perioada 23 – 24 noiembrie, la Sofia, a avut loc reuniunea șefilor de poliție din cadrul Convenției privind Cooperarea Polițienească din Europa de Sud-Est. În cadrul reuniunii, au fost discutate aspecte legate de obiectivele strategice ale Convenţiei de Cooperare Poliţienească din Sud-Estul Europei (P.C.C.S.E.E.) în anul 2017, iar în cadrul Adunarii Generale a Asociaţiei Şefilor de Poliţie din Sud-Estul Europei (A.S.P.S.E.E.), au fost abordate aspecte legate de migraţia ilegală şi terorism, precum şi preluarea Preşedinţiei A.S.P.S.E.E. de către Bosnia şi Herţegovina.

La eveniment au participat cele 11 state membre ale P.C.C.S.E.E.: Albania, Bosnia și Herțegovina, Macedonia, Moldova, Muntenegru, România, Serbia, Bulgaria, Austria, Ungaria și Slovenia, precum și alți parteneri ai Convenției.

Convenția a intrat în vigoare la 10 octombrie 2007, scopul acesteia fiind cooperarea atât în ceea ce privește combaterea amenințărilor la adresa ordinii și siguranței publice, cât și în domeniul prevenirii, descoperirii și cercetării infracțiunilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii