Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:10 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Returul campionatului a fost amânat cu o săptămână

ro

18 Feb, 2012 13:40 789 Marime text
Comitetul executiv al FRF a decis, vineri, amânarea meciurilor din primele trei eşaloane fotbalistice ale ţării, cu o săptămână. Astfel, meciurile din returul Ligii I vor începe în perioada 2-4 martie, în timp ce prima etapă din returul Ligii a II-a se va juca între 9 şi 11 martie.

„Din cauza condiţiilor meteorologice, a stării drumurilor şi a terenurilor de joc, s-a decis amânarea cu o săptămână a reluării campionatelor naţionale (ediţia 2011-2012), la diferite niveluri competiţionale. Astfel, campionatul Ligii I se va relua pe 3 martie, campionatul Ligii a II-a, pe 10 martie, cel al Ligii a III-a, pe 9 martie, campionatul feminin urmând să revină în iarba pe 18 martie. În aceeaşi zi, este programată şi reluarea campionatelor naţionale ale juniorilor A şi B. Toate întrecerile se vor încheia la datele stabilite iniţial. Foarte important: campionatele vor reîncepe cu prima etapă a returului, respectiv cu etapa a XIX-a în Liga I, ulterior urmând a fi găsite date libere pentru recuperarea acestei săptămâni de întârziere", se arată într-un comunicat emis de FRF.
Contactat telefonic de „Cuget Liber", preşedintele executiv al FC Farul, Marcel Lică, s-a declarat mulţumit de luarea acestei decizii, despre care a spus că este de bun augur pentru toate echipele. „Este o decizie pe care o aştepta toată lumea. Nu se putea juca fotbal în condiţiile actuale, pentru că terenurile sunt în marea lor majoritate îngheţate şi trebuie ţinut cont că multe deplasări nu s-ar putea face, din cauza drumurilor din România. Nu pot spune că suntem avantajaţi de această modificare în mod special, pentru că ne-am pregătit la fel ca toată lumea şi vom aştepta la fel ca toată lumea încă o săptămână", a declarat Marcel Lică.

Iată şi programul echipelor constănţene în prima etapă a returului Ligii a II-a: FC Farul Constanţa - FCM Bacău, Dunărea Galaţi - FC Viitorul Constanţa, Delta Tulcea - Callatis Mangalia, Săgeata Năvodari - CS Otopeni

 http://www.gazetadenavodari.ro/returul-campionatului-a-fost-amanat-cu-o-saptamana/

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii