Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:44 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reţinuţi de poliţiştii constănţeni pentru că ar fi agresat fizic alte trei persoane, ar fi pătruns într-o locuinţă şi ar fi vandalizat o maşină

ro

19 Apr, 2015 13:02 1234 Marime text
Poliţiştii au fost sesizaţi prin SNUAU 112, vineri, în jurul orei 21.30, de către Ionuţ-Adrian V., de 23 de ani, cu privire la faptul că Ionuţ B. şi Sorin Gabriel T. l-au agresat fizic, reclamând faptul că cei doi i-au agresat şi pe Cristian-Florian V. de 30 de ani şi Alexandru Ţ. de 24 de ani.
 
De asemenea cei doi au fost reclamaţi că au pătruns fără drept în curtea locuinţei lui Nicoleta S., situată pe strada Fulgerului, din Ovidiu.

Ulterior, cei reclamaţi ar fi provocat distrugeri unui autoturism ce se afla parcat pe strada Fulgerului în apropierea imobilului sus-menţionat.  

A fost solicitată o ambulanţă, care l-a transportat pe Ionuţ-Adrian V. la Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, în vederea acordării de îngrijiri medicale, fără a rămâne internat.
 
Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au aplanat conflictul, deschizând o anchetă, constatând faptul că a fost un conflict spontan între cei menţionaţi anterior.
 
În urma administrării probatoriului, oamenii legii i-au reţinut pe Ionuţ B. de 18 ani şi Sorin Gabriel T. de 25 de ani, care au fost depuşi pe bază de ordonanţă în CRAP, urmând ca în data de astăzi să fie prezentaţi instanţei cu propuneri legale.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii