Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:32 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2. Pus sub control judiciar pentru tâlhărie Marius Florin Dumitru ar fi lovit o persoană şi i-ar fi furat 4.000 de lei

ro

12 Oct, 2015 13:59 1472 Marime text
 
Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a sesizat, astăzi, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul Marius Florin Dumitru, cercetat în stare de reţinere sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.
 
Din probele administrate până în acest moment în cauză s-a reţinut că în ziua de 10 octombrie, ora 16.54, în timp ce persoana vătămată se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu în incinta unităţii aparţinând SC SG SRL din municipiul Constanţa, pe bulevardul Tomis, inculpatul ar fi deposedat-o prin întrebuinţarea de violenţe, respectiv prin smulgere, de suma de aproximativ 4.000 lei pe care ar fi ţinut-o în mână.

UPDATE 2, ora 15.24

Dumitru Marius Florin, de 20 ani, din Constanța, a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi cu propunere de arestare preventivă, instanţa dispunând măsura controlului judicial pentru 60 de zile.

UPDATE 1, ora 14.14

„Victima era angajată a unei săli de jocuri, iar bărbatul, sub pretextul că vrea să schimbe o bancnotă a determinat-o pe respectiva să scoată banii pe care îi avea şi în acel moment i-a smuls şi a fugit“, a declarat pentru ZIUA de Constanţa Mihai Stanciu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa. 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii