Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:03 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Încarcerat la IPJ Constanța pentru că a bătut un polițist Reținut pentru distrugere, lovire și tulburarea ordinii publice

ro

10 Jul, 2015 13:14 1286 Marime text
 
Poliţiştii au fost sesizaţi, în data de 7 iulie, cu privire la săvârşirea de către un bărbat a infracţiunilor de distrugere şi lovire sau alte violenţe, asupra lui S. I., polițist de la Eforie care era în timpul liber cu familia, în timp ce acesta se afla în sensul giratoriu de la intersecţia bulevardului 1 Decembrie 1918 cu strada Bucureşti.
 
În urma cercetărilor efectuate a fost identificat autorul infracţiunilor, în persoana numitului Adrian-Cristian Hăloiu, în vârstă de 39 ani, domiciliat în municipiul Constanţa.
 
Deoarece din cercetări s-a constatat că sunt indicii şi cu privire la comiterea infracţiunii de tulburarea ordinii publice, s-a dispus extinderea urmăririi penale şi pentru această infracţiune.
 
Împotriva lui Adrian-Cristian Hăloiu s-a luat măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore, urmând ca astăzi acesta să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, cu propune de arestare preventivă.
 
Suspectul a fost încarcerat la Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul IPJ Constanţa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii