Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:45 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reţetă de detoxifiere pentru noul an

ro

01 Jan, 2017 19:41 1498 Marime text

Detoxifierea organismului este un termen la modă. Pentru unele persoane,detoxiefierea organismului înseamnă consumul unui suc de curăţare care poate fi chiar plăcut, însă nu este mereu practic sau realist.
Renunţă la zahăr pentru a-ţi detoxifia organismulÎntre consumul de zahăr şi o mulţime de probleme de sănătate precum obezitatea, diabetul, inflamaţiile care pot duce la afectarea membranei celulelor s-a stabilit o legătură directă. Şi cu cât eşti mai stresat cu atât mai mult de bazezi pe alimentele şi băuturile care conţin zahăr şi care îţi oferă un plus de energie pe termen scurt, pentru care însă, plăteşti un preţ piperat din punctul de vedere al sănătăţii. Încearcă să renunţi la consumul de zahăr şi aşa vei preveni acumularea de kilograme, inflamaţiile, îmbătrânirea prematură şi chiar dezechilibrul energetic.
Sfat: Bea ceai de lemn dulce.  Lemnul dulce (de fapt rădăcina) este o plantă chiar mai dulce decât zahărul şi are zero calorii. În plus, are proprietăţii antiinflamatorii şi antibacteriene ca şi multe alte beneficii pentru sănătate.Alte ceaiuri care îţi pot satisface nevoia de dulce sunt cele de mentă şi scorţişoară.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii