Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:34 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rețea de proxenetism care activa în Franța, destructurată de DIICOT

ro

10 Oct, 2016 10:28 1959 Marime text
Procurorii  DIICOT – Biroul Teritorial Caraş-Severin împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Caraş-Severin au efectuat un număr de 12 percheziții domiciliare pe raza județelor Caraș-Severin (Oravița și Moldova Nouă) și Timiș (Jimbolia) în cadrul unei acţiuni vizând destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în săvârșirea infracțiunilor de  trafic de persoane si proxenetism care acţiona pe teritoriul Franței.
 

Procurorii DIICOT împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Caraş-Severin au efectuat activitati in baza unei cereri de asistenta juridica internatională emisa într-o cauză instrumentata de către autorităţile judiciare din Lyon, Franţa.
 
În cauză au fost identificate un număr de 13 persoane de pe raza județului Caraș-Severin a caror activitate infracțională a constat în racolarea şi traficarea din Franţa în România a  unor persoane de sex feminin care se prostituau în diferite zone, membrii grupului asigurând logistica şi gestionarea afacerii, existând situații în care aceștiau își împuneau regulile prin folosirea violenței.
 
În cursul zilei de astăzi s-au desfaşurat simultan în Franța şi România acţiuni de destructurare a grupului infracţional organizat.
 
Persoanele depistate vor fi conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Caraș-Severin, în vederea audierilor și dispunerii măsurilor legale care se impun.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii