Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:30 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Restricţii de circulaţie cu ocazia Zilei Naționale a României la Constanţa

ro

25 Nov, 2018 10:28 1803 Marime text
Pentru ca evenimentele dedicate Zilei Naționale a României  să se desfășoare în condiții optime, organizatorii au instituit mai multe măsuri care privesc siguranța și ordinea publică.

Astfel, luni, 26 noiembrie și vineri, 30 noiembrie, începând cu ora 16:00, vor fi interzise oprirea și staționarea autovehiculelor pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, între străzile Nicolae Iorga și I.L. Caragiale.

Vineri, 30 noiembrie, măsurile de siguranță vor viza și parcările situate pe strada I.L. Caragiale (în dreptul Casei de Cultură), parcarea care aparține Casei de Cultură a Sindicatelor și parcarea de pe Aleea Daliei.

Marți, 27 noiembrie (repetiția generală) și sâmbătă, 01 decembrie, începând cu ora 09:00, traficul rutier va fi restricționat total pentru toate categoriile de autovehicule, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, respectiv bulevardul 1 Decembrie 1918, între bulevardul I.C. Brătianu și bulevardul Tomis.

Excepție fac mijloacele de transport în comun aparținând R.A.T.C. Constanța, care vor circula, după cum urmează:
  • în intervalul orar 09:00 – 11:00, mijloacele de transport în comun vor circula pe banda a 3-a a bulevardului Alexandru Lăpușneanu, pe sensul de mers  dinspre strada I.L. Caragiale spre bulevardul Tomis;
  • în intervalul orar 11:00 – 12:00, circulația mijloacelor de transport în comun va fi oprită;
  • în intervalul orar 12:00 – 14:00, mijloacele de transport în comun vor circula pe banda a 3-a a bulevardului Alexandru Lăpușneanu, pe sensul de mers dinspre bulevardul Tomis spre strada I.L. Caragiale.
 
 
Sursa foto: Facebook- Primăria Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii