Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:38 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Restaurantul Rustic din Constanța solicită redeschiderea. Cum arată acum bucătăria localului (galerie foto)

ro

08 Sep, 2017 14:24 8330 Marime text
La mai puțin de o săptămână de la controlul efectuat de comisarii CJPC Constanța la restaurantul Rustic din Constanța, administratorii localului au făcut o cerere de redeschidere. Conform directorului CJPC Constanța, Horia Constantinescu a fost refăcută pardoseala, a fost efectuată igienizarea, s-a refăcut hota și s-au revizuit utilajele. În plus au fost achiziționate oale din inox care au înlocuit găletușele folosite inițial.

Reamintim că, sancțiunea primită de Restaurantul Rustic din Constanța a fost stabilită la 20.000 de lei. În plus au fost confiscate 496 kg diverse sortimente pește/carne/gătite și au fost îndrumate spre distrugere.
 
Nu în ultimul rând, CJPC a decis oprirea temporară a prestării serviciilor până la remedierea problemelor constatate.
 
Potrivit directorului CJPC Constanța, Horia Constantinescu, s-a dispus oprirea temporară a prestării serviciilor, după ce s-a stabilit că procedura de gătire și condițiile de depozitare erau potențial periculoase.

”Au fost găsite câteva sute de kg de carne și pește, diverse sortimente, fără elemente de identificare și cu stare termică schimbată”. a mai precizat imediat după control Horia Constantinescu.

 

Printre deficiențele constatate se numărau starea de curățenie din bucătăria localului și recipientele din plastic în care erau depozitate preparatele.

Citește și: 

Atenție unde luați masa în Constanța. Control al comisarilor CJPC Constanța la restaurant Rustic. Mai multe deficiențe constatate (galerie foto + video)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii