Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:18 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

”Respect Jandarmeria Română". Miting de susținere a Jandarmeriei în fața Parchetului General

ro

25 Aug, 2018 15:56 2997 Marime text
Câteva zeci de persoane s-au strâns, sâmbătă, în Piaţa Constituţiei, în faţa Parchetului General, pentru a-şi exprima susţinerea faţă de Jandarmerie, în contextul mitingului din 10 august, transmite Agerpres.ro
 
Cei adunaţi în Piaţa Constituţiei cer demisia procurorului general, Augustin Lazăr, şi strigă lozinci precum "Cinste lor, jandarmilor!", "Procurorii apără doar infractorii!", "Trăiască Jandarmeria!", "Klaus Iohannis nu uita - România nu-i a ta!", ''Procurori de muşama, daţi-vă demisia!''.
 
Unii manifestanţi poartă foi cu mesajul "Respect Jandarmeriei Române'' şi flori.
 
Mitingul are ca titlu "Respect Jandarmeria Română".
 
Evenimentul are loc în contextul în care procurorii militari au deschis un dosar în care s-a început urmărirea penală in rem pentru săvârşirea infracţiunilor de purtare abuzivă, abuz în serviciu şi neglijenţă în serviciu în legătură cu modul de intervenţie a jandarmilor în timpul protestului din 10 august.

UPDATE. 

În timp ce în Piaţa Constituţiei se desfăşura mitingul pro-Jandarmerie, câţiva protestatari au transmis un alt mesaj Jandarmeriei Române de sub Arcul de Triumf. Ei au desfăşurat un banner cu mesajul „Pe aici nu veţi mai trece”.
 
Jandarmii au încercat să-i scoată de sub Arcul de Triumf, monumentul fiind închis accesului public.

Sursa foto: Facebook/Jandarmeria Română
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii