Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:02 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

"Republica Mazăre” şi Tunuri şi Păcănele pentru toţi românii - la jocuri de putere, de la 22.15

ro

30 Sep, 2013 17:03 1503 Marime text

Românii sunt tot mai săraci şi mai sătui, iar liderii lor politici tot mai avuţi şi mai flamanzi. Descoperă cât mai este de furat în România diseară, de la ora 22.15, când Rareş Bogdan întoarce o nouă filă din romanul-fluviu „Ce tunuri mai pregătesc guvernanţii” alături de trei dintre cei mai buni şi acizi jurnalişti de investigaţii.


Urmăreşte „Jocuri de Putere” pentru a afla de ce îi urmăreşte SRI pe protestatarii din Piaţa Universităţii, ce stă scris în cele 500 de rapoarte prezentate de cel mai important serviciu de informaţii din România celor peste 100 de demnitari aflaţi în funcţii în ultimii 15 ani şi care este miza ascunsă a contractului cu Gabriel Resources şi cum pare să îşi cumpere liniştea Guvernul la Constanţa, în "regiunea autonomă a celor ce fac ce vreau" privatizând un Aeroport Militar în beneficiul „Republicii Mazăre” şi a „băieţilor deştepţi” de la Tuzla, periclitând astfel, aderarea României la Spaţiul Schengen. Dar şi care este adevărata epopee a aderării sau non-aderării României la spaţiul Schengen.
 
Dar şi cine câştigă sute de milioane de euro din prelungirea digului de la Constanţa, cum va continuă jaful de la Loterie după 20 de ani de „daruri greceşti” şi care sunt motivele pentru care s-a privatizat cu dedicaţie CFR Marfă fără a se căuta însă vinovaţii pentru jaful concertat din ultimii 5 ani.
 
O ediţie EXPLOZIVĂ Jocuri de Putere, de la ora 22.15, cu Rareş Bogdan şi invitaţii săi.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii