Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:56 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reprezentanții PSD se reunesc mâine în Comitetul Executiv Național pentru a discuta despre formarea majorităților

ro

06 Jun, 2016 18:31 1208 Marime text
Președintele PSD, Liviu Dragnea a anunțat astăzi că reprezentanții Partidului Social Democrat se reunesc mâine în Comitetul Executiv Național pentru a discuta strict despre formarea majorităților.
 
„Mâine avem Comitet Executiv Național, pentru a discuta strict despre formarea majorităților. Mâine vom avea, sperăm, rezultatul de la toate localitățile din țară. Din informațiile parțiale pe care le avem până acum, PSD are un număr de primării mai mare decât numărul de primării cu care a intrat în aceste alegeri”, a declarat Dragnea, potrivit agerpres.ro.
 
Conform spuselor lui Dragnea, este pentru prima dată când un partid politic, după Revoluție, „câștigă tot” la București și Primăria Generală a Capitalei, și primăriile de sector.
 
„Asta înseamnă pentru noi toți, și pentru mine ca președinte al partidului, și pentru primari, o responsabilitate uriașă. Așa cum le-am spus și eu, sunt și ei conștienți că această încredere acordată ieri de bucureșteni nu este un CEC în alb. Este o echipă de la care bucureștenii așteaptă rezultate imediate, așteaptă ca programele pe care colegii mei le-au prezentat în campanie să fie puse în aplicare și au, de asemenea, toată susținerea mea și a întregului partid pentru ca Bucureștiul să devină o capitală așa cum ne dorim cu toții”, a adăugat Dragnea, conform aceleiași surse. 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii