Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:42 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reprezentanții PSD Năvodari îl susțin pe Matei Nicolae, primarul orașului Năvodari

ro

29 Aug, 2014 21:37 1635 Marime text
Organizația locală Năvodari a PSD a remis un comunicat de presă, referitor la reținerea primarului orașului Năvodari, Matei Nicolae, de către procurorii DNA. Comunicatul integral este următorul:
 
„Organizația Locală Năvodari a Partidului Social Democrat a luat act cu surprindere de faptul că DNA Constanța a luat măsura reținerii pentru 24 de ore a președintelui organizaței locale, d-nul Matei Nicolae.

Așa cum arătam și în trecut,  nu înțelegem necesitatea adoptării unei astfel de măsuri din moment ce primarul Nicolae Matei nu a reprezentat, nu reprezintă și nu va reprezenta un pericol social pentru orașul Năvodari, dând dovadă în permanență de transparență și deschidere față de toate organele de control și față de organele de urmărire penală.

Reiterăm că pe perioada celor două mandate ale primarului Nicolae Matei, toate înscrisurile și actele administrative care au emanat de la Primăria Orașului Năvodari au fost emise în temeiul unor hotărâri ale Consiliului Local Năvodari, unor rapoarte de evaluare elaborate cu respectarea legii, toate acestea fiind verificate de către toate structurile administrative cu prerogative de verificare a legalității, astfel cum este Instituția Prefectului Județul Constanța.

Constatăm cu maximă uimire, încă odată, că stabilirea unor pretinse prejudicii se face în continuare, în România, în mod unilateral, numai de către experții desemnați de DNA, formularea oricăror obiecțiuni nefiind luată în considerare de către organele de urmărire penală.

Organizația PSD Năvodari are încredere în Justiție și consideră că întotdeauna adevarul va învinge. Avem încredere în nevinovăția primarului orașului Năvodari. Toți membrii organizației locale, simpatizanții  și locuitorii orașului Năvodari îl susțin pe primarul Nicolae Matei ! ”
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii