Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:02 18 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reprezentanţii Instituției Avocatul Poporului susțin audiențe în Mangalia

ro

03 Jul, 2014 15:45 908 Marime text
Experții din cadrul Biroul teritorial Constanţa, ai instituției Avocatul Poporului, vor acorda audienţe gratuit cetăţenilor din Mangalia, miercuri, 9 iulie, începând cu ora 9.30, la sediul Primăriei Mangalia.

Felicia Nedea și Mădălina Botină vor discuta cu oamenii.

Persoanele interesate sunt rugate să se prezinte cu o petiţie în care să relateze problemele cu care se confruntă şi documente justificative, în copie. Petiţiile adresate instituţiei Avocatul Poporului sunt scutite de taxă de timbru. Orice persoană fizică care se consideră lezată într-un drept al său de către o autoritate publică, cu excepţia autorităţii judecătoreşti, se poate adresa instituţiei Avocatul Poporului.
   
Primăria Mangalia informează că petiţia trebuie să cuprindă informaţii complete referitoare la datele de identificare ale persoanei lezate (nume, prenume, domiciliu); drepturile şi libertăţile încălcate, faptele invocate, descrierea lor, autoritatea reclamată, dovada întârzierii sau refuzul administraţiei publice de a soluţiona cererea, menţiunea obligatorie dacă petiţia face obiectul unei cauze aflate pe rolul instanţei judecătoreşti sau dacă a format obiectul unei judecăţi, precizarea autorităţilor publice care au fost sesizate anterior. Totodată, la cerere, se vor anexa actele doveditoare (în copie).
  
Sursă foto: știripesurse.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii