Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:37 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reprezentanții Federației Naționale Sindicale Ambulanța din România primiți de ministrul Sănătății Florian Bodog

ro

11 Oct, 2017 14:33 1424 Marime text
Prof. dr. Florian Bodog , ministrul Sănătății s-a întâlnit astăzi cu reprezentanții Federației Naționale Sindicale Ambulanța din România
 
La întâlnire au participat, din partea Ministerului Sănătății,  Rodica NASSAR, secretar de stat și Tiberius BRĂDĂȚAN, subsecretar de stat.
 

'După cum știți am participat la toate negocierile cu reprezentanții sindicatelor. Aveți în mine și în echipa ministerului un partener de dialog. Respectăm drepturile sindicatelor de a-și exprima opiniile în mod democratic și luăm în considerare propunerile dumneavoastră. Vreau să vă anunț că nu vor exista scăderi salariale în sistem. Vă anunț că, astăzi, pe ordinea de zi a ședinței de Guvern se află actul normativ ce prevede achiziția de ambulanțe, care se va realiza sub autoritatea Departamentului pentru Situații de Urgență. Pentru mine, ca ministru al Sănătății, cel mai important este ca pacientul să fie bine tratat, iar pentru asta dumneavoastră trebuie să aveți condiții optime de desfășurare a activității și salarii corespunzătoare', a declarat ministrul Sănătății, prof. dr. Florian BODOG după întâlnire.

Sursa foto: SAJ Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii