Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:08 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reprezentanți ai PNL, prezenţi la festivitățile de deschidere a noului an școlar

ro

14 Sep, 2015 14:57 1840 Marime text
Reprezentanți ai Filialei Constanța a Partidului Național Liberal (PNL) au participat, astăzi, la festivitățile de deschidere a noului an școlar, în mai multe unități de învățământ din Constanța.

Copreședintele PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir, a fost prezent la Școala generală cu clasele I-VIII „Nichita Stănescu” din comuna Mereni. Acesta le-a urat atât elevilor și părinților, cât și cadrelor didactice succes în noul al școlar. „Astăzi, în prima zi de școală, sunt alături de dumneavoastră pentru a vă ura succes în noul an școlar. Educația este foarte importantă. De aceea, vă încurajez pe toți să țintiți cât mai sus, să învățați cât mai bine pentru a vă construi un viitor mai bun”, a declarat deputatul PNL.

Prim-vicepreședintele PNL Constanța, deputatul Mihai Lupu, a fost prezent la Liceul Teoretic „Mihail Kogălniceanu”, cu prilejul ceremoniei de deschidere a noului an școlar. Și deputatul liberal Mihai Tararache a participat la deschiderea noului an școlar, acesta fiind prezent în mijlocul elevilor de la Colegiul Național „Mircea cel Bătrân” Constanța.

La aceeași unitate de învățământ a fost prezent și consilierul local PNL Radu Matei, membru al Consiliului de Administrație al Colegiului Național „Mircea cel Bătrân”. Consilierul local liberal a declarat că, în urmă cu câteva zile, Consiliul Local Municipal Constanța a decis să acorde, începând cu acest an școlar, burse școlare elevilor din municipiul Constanța.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii