Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:41 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Replică din PNL după ce Ponta a anunțat că nu vorbește decât cu jurnaliștii care au bon fiscal „Oare cu cumnatul său vorbește?”

ro

30 Mar, 2015 19:21 979 Marime text
Premierul Victor Ponta a fost criticat atât de presă cât și de opoziție după ce le-a spus jurnaliștilor că nu vorbește decât cu cei care au bon fiscal, în contextul în care a refuzat să răspundă întrebării unei jurnaliste privind votul PSD în cazul lui Dan Șova, informează B1 TV.

Deputatul PNL Ovidiu Rațechi a reacționat la ieșirea premierului, afirmând că premierul este inegal în comportament.

Raețchi se întreabă dacă Victor Ponta vorbește cu Iulian Herțanu, cumnatul său, aflat în arest preventiv într-un dosar privind fraudarea fondurilor europene.

„Sunt curios să aflu dacă Victor Ponta vorbește cu Iulian Herțanu, cumnatul său, aflat în arest preventiv pentru fraudarea fondurilor europene și pentru evaziune fiscală. Aceste persoane fac obiectul unor condamnări sau cercetari penale, în timp ce reporterii de televiziune - nu. Și, totuși, premierul vorbește, preferențial, cu cei cu probleme penale”, afirmă Raețchi.

„Marea luptă cu evaziunea a domnului Ponta e o dezlănțuire caragielească împotriva vânzătorilor de urzici și leuștean, în timp ce marile datorii sunt trecute cu vederea. Lupta cu evaziunea trebuie salutată, dar nu dacă ea reprezintă doar un show mediatic gândit de un ministru care ascundea bani negri în pereți dubli”, se arată în comunicatul lui Raețchi.


Sursa: B1 TV
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii