Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:32 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Renunță Kovesi la șefia DNA? Deputatul Daniel Fenechiu anunță pentru ce megafuncție s-ar putea pregăti aceasta

ro

02 May, 2015 20:01 2042 Marime text
 
Urmează ca Laura Codruța Kovesi să renunțe la conducerea Direcției Naționale Anticorupție? În cadrul unei emisiuni „Contraziceri”, moderată de jurnalistul Răzvan Zamfir, la postul de televiziune Neptun TV, deputatul Daniel Fenechiu, a precizat că europarlamentarul Monica Macovei ar urma ca Laura Codruța Kovesi să fie numită Procuror General European, relatează psnews.ro.

„Există în momentul de față vehiculate în spațiul public european două persoane: un procuror italian și doamna Kovesi. Sunt două persoane”, a precizat deputatul Daniel Fenechiu.

Întrebat dacă Laura Codruța Kovesi ar putea deveni noul procuror general european, liderul Partidului Național Democrat a punctat următoarele: „Doamna Kovesi are o imagine foarte bună în plan european, dânsa este ca fiind principalul actor al luptei împotriva corupției în România. Atât cei șase ani care i-a petrecut în fruntea Parchetului General cât și cei doi ani din cadrul Direcției Naționale Anticorupție revendicând-o pe dânsa ca o personalității a lumii juridice. Nu uitați! În perioada dintre Parchetul General și Direcția Națională Anticorupție a lucrat la Bruxelles o perioadă de vreme”.


Citește și RAPORTUL EUROPARLAMENTARULUI MONICA MACOVEI, ADOPTAT DE PARLAMENTUL EUROPEAN




Sursa: psnews.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii