Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:14 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Remus Cernea vă urează sărbători vegane

ro

26 Dec, 2015 00:21 1881 Marime text
Deputatul independent Remus Cernea le dorește românilor ”sărbători vegane!”. ”Dragi prieteni, pentru mine fiecare zi este o sărbătoare iar cel mai bun lucru pe care îl putem face este să dăruim căldură, bunătate, energie pozitivă, compasiune, încredere și înțelegere în jurul nostru”, urează Remus Cernea pe pagina sa de Facebook.
 
El atrage atenția că în această perioadă a sărbătorilor de iarnă sunt chinuite și masacrate milioane de animale ”în numele unor tradiții extrem de discutabile”. Politicianul arată că nu reprezintă pentru el un ”moment de lumină, ci unul de gânduri de empatie și compasiune față de soarta acelor ființe vii care și-ar fi dorit și ele să trăiască”.
 
”Astfel că vă urez sărbători vegane, așadar lipsite de produse alimentare de origine animală în farfurie, sau măcar vegetariene (fără carne) poate ca o fază de tranziție către veganism care reprezintă decizia morală de conștiință corectă (dar și sănătoasă), de a-ți realiza alimentația doar pe bază de legume, cereale și fructe”, își încheie urarea Cernea.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii