Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:36 20 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Remus Cernea – „Curtea Constituțională judecă astăzi contestația pe care am formulat-o împotriva deciziei BEC”

ro

26 Sep, 2014 11:33 855 Marime text
Deputatul Remus Cernea, aşteaptă astăzi decizia Curţii Constituţionale cu privirea la contestaţia depusă împotriva Deciziei Biroului Electoral Central prin care i-a fost respinsă  candidatura la alegerile prezidențiale din 2 noiembrie 2014.

„Astăzi (vineri, 26 septembrie), la ora 16.00, se va judeca la Curtea Constituțională contestația pe care am formulat-o împotriva Deciziei Biroului Electoral Central de a-mi respinge candidatura la alegerile prezidențiale din 2 noiembrie 2014. Scopul meu este să arăt deficiențele grave și prevederile extrem de restrictive din legile electorale în vederea schimbării acestora”, susţine Cernea într-un comunicat de presă remis redacţiei.
 
De asemenea, deputatul mai este de părere că „cele aproape 8 milioane de semnături depuse de către toți candidații la alegerile prezidențiale din acest an sunt, în majoritatea, lor probabil false întrucât nu există nici un mecanism real de verificare a acestora iar efortul partidelor și independenților de a le colecta nu a fost unul vizibil”.

Ti-a placut articolul?

Comentarii