Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:56 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Relația tumultoasă dintre Adina Samson și primarul Iașiului

ro

05 May, 2015 22:34 1220 Marime text
 
Fosta amantă a primarului din Iaşi, Gheorghe Nichita, face dezvăluiri tulburătoare despre regimul de teroare la care a fost supusă. Adina Samson a venit în această dimineaţă la serviciu, la Primărie, şi a făcut mai multe declaraţii în faţa jurnaliştilor.
 
 "Am fost ameninţată cu moartea. A trimis un individ să mă ameninţe, eram cu sora mea. M-a cerut în căsătorie de nenumărate ori. Eu l-am refuzat. Cum să mă căsătoresc cu acest om? M-a şi lovit. Din cauza geloziei, mi-a dat două palme, într-un apartament. Mi-a zis că dacă mă mărit cu el, o să-mi dea un apartament de serviciu şi o să-mi facă diferite afaceri. El mergea la psiholog ca să-şi rezolve problemele din copilărie. Părea un om normal la început, care ştie ce vrea de la viaţă. De asta mi-a plăcut de el la început.
 
Eram urmărită, am fost bătută. Primarul Nichita mi-a spus că el este singura mea opţiune în viaţă, atunci când i-am transmis că vreau să am o relaţie cu altcineva, o relaţie normală, să fac un copil... Am făcut plângere la parchet", a spus Adina Samson, marţi dimineaţă.
 
Adina Samson are 33 de ani, a absolvit Facultatea de Administraţie Publică la Universitatea „Al.I.Cuza” în 2005, după care s-a angajat în cadrul Primăriei Iaşi la Centrul de Informare pentru Cetăţeni. După ce a lucrat în mai multe birouri de-a lungul timpului, inclusiv la cel de Relaţii Internaţionale, în perioada martie 2013 – iunie 2014, Adina Samson a devenit inspector de specialitate la Primărie, lucrând într-un birou alăturat celui pe care îl deţine Nichita. Amanta lui Nichita a fost promovată în funcţia de şefă la Serviciul Managementul Calităţii şi Control Intern Managerial în luna iunie 2014.
 
Noua funcţie i-a adus o relaţie directă cu primarul Gheorghe Nichita, în sensul că aceasta, prin fişa postului, trebuia să-i raporteze edilului şef „stadiul implementării, funcţionării şi eficienţa sistemului de management al calităţii şi a sistemului de control intern şi managerial al Primăriei şi al unităţilor subordonate”.
 
Sursa: realitatea.net
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii