Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:33 16 02 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Regionala CFR Constanţa cumpără prin licitaţie centrală termică pe gaze (document)

ro

13 Sep, 2014 14:12 2663 Marime text
Compania Naţională de Căi Ferate "CFR" - SA anunţă încheierea unui contract de achiziţii publice, prin licitaţie deschisă. Obiectul contractului îl reprezintă o “Centrală termică alimentată cu gaze naturale şi instalaţii termice la clădirea RCM din staţia CF Constanţa – proiectare şi execuţie”.
 
Contractul prevede întocmirea unui proiect tehnic, detalii de execuţie, verificarea proiectului tehnic conform legislaţiei în vigoare, lucrări de execuţie conform proiectului tehnic şi a detaliilor de execuţie întocmite. Valoarea estimată a contractului este de 278.220 lei fără TVA, din care 27.000 lei fără TVA este valoarea estimată de servicii de proiectare şi 251.220 lei fără TVA reprezintă valoarea estimată a execuţiei (din care 6 % din valoarea lucrărilor de execuţie reprezintă cheltuieli diverse şi neprevăzute în valoare de 14.220 lei).
 
Sunt considerate persoane care deţin funcţii de decizie  în cadrul CNCF “CFR” SA Bucureşti - Sucursala Regională CF Constanţa următorii: Maer Dorin Ioan, Mega Joiţa, Resid Mosin, Stanca Dan, Magnea Maria, Cârnu Dan, Tocaci Georgeta, Petre Ioana, Lazăr Camelia, Butoi Marcel, Nacu Camelia, Dăneci Pătrău Denisa, Belu Daniela Luminiţa, Toader Daniel Marius.
 
Termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente a fost fixat pentru data de 29 septe,brie 2014, ora 10:00, în timp ce termen limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 2 octombrie 2014, ora 10:00. Ofertele vor fi deschise o oră mai târziu, la sediul sediul Sucursalei Regionale CF Constanţa din aleea Albăstrelelor, nr.10, camera 327.

Ti-a placut articolul?

Comentarii