Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:22 30 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Regele valsului, Andre Rieu, a electrizat publicul din Piaţa Constituţiei (video)

ro

06 Jun, 2015 08:57 3916 Marime text
 
Andre Rieu a adus vineri seară grandoarea valsului la Bucureşti, într-un concert extraordinar. Publicul i-a simţit entuziasmul, a cântat şi a dansat alături de el şi orchestra sa. De departe momentul cel mai emoţionant a fost cel în care Gheorghe Zamfir a urcat pe scenă, cu naiul său, relatează stirileprotv.ro.
 
Andre Rieu şi orchestra sa au fost alături de public de la început şi până la sfârşit. Inclusiv intrarea pe scenă şi-au făcut-o prieteneşte, printre oameni. Piesa de rezistenţă a fost celebrul vals al lui Şostakovici, cu care Andre Rieu a ridicat în picioare milioane de spectatori, în toată lumea.
 
Înainte să-l cânte, a făcut şi-o glumă şi a explicat publicului român că este valsul care le poartă noroc fotbaliştilor. "Să ştiţi un lucru: acea echipa de fotbal care cânta cel mai puternic acest vals, aceea câştigă campionatul. Am un sfat bun pentru Steaua Bucureşti. În primul rând luaţi-vă un antrenor olandez. În al doilea rând: cântaţi acest vals! Şi atunci Steaua Bucureşti va fi campioană!". Şi azi în Piaţa Constituţiei vor răsuna valsuri. Iar seria concertelor programate de Andre Rieu la Bucureşti, cuprinde alte cinci spectacole.
 
Sursa: stirileprotv.ro 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii