Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:25 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reducerea salariilor si pensiilor, valabila si pentru SRI, SIE, SPP, STS, politie si armata

ro

01 Jun, 2010 21:38 2438 Marime text

"SIE, SRI, SPP, STS, poliţie şi armată sunt bugetari şi se taie salariile cu 25% pentru toţi angajaţii. La fel şi la pensiile speciale, se aplică reducerea cu 15% pentru toţi cei care au activat în aceste structuri", a afirmat ministrul Finanţelor Publice, Sebastian Vlădescu, întrebat dacă vor exista excepţii pentru salariaţii din instituţiile speciale de la reducerile anunţate.

Guvernul a adoptat duminică proiectele de legi prin care sunt reduse salariile, pensiile şi alte prestaţii sociale din sectorul bugetar, pentru care îşi va angaja răspunderea în Parlament.

Sursa: mediafax.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • MARUTZA 04 Nov, 2010 19:24 PAI POATE CA E MAI BINE ASA.POATE MA INTREBATI DE CE?VA SPUN IMEDIAT:AVETI O NEBUNA PE NUME ADINA PE AEROPORTUL MIHAIL KOGALNICEANU DIN CONSTANTA FRATILOR CARE E PE POST DE AMANTA SI CARE MA TERORIZEAZA SI AMENINTA CU MOARTEA ...IMI PUN INTREBAREA FEMEIA ASTA CARE LUCREAZA IN SRI MERITA BANII PE CARE I IA SI FARA CEI 22%?FRATILOR ATI MAI FACUT SI VOI CATE UN PSIHOLOGIC LA ANGAJATII VOSTRII?PS:SEMNALMENTELE EI?HMM:E OBEZA NU ARE DANTURA SI ISI PIERDE CONTROLUL FOARTE REPEDE.CALMATIO CU EXPULZAREA EI DINTR-O INSTITUTIE CARE ESTE ECHIVALENTUL FBI-ULUI PENTRU NOI.RESPECTELE MELE SRI-ULUI