Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:40 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Red House Restaurant SRL şi Diversion Space SRL şi-au închis punctele de lucru din Constanţa

ro

12 Dec, 2015 21:25 1033 Marime text
În Monitorul Oficial au fost publicate hotărârile asociaţilor firmei Red House Restaurant SRL. Astfel, Vasile Roşu, om de afaceri şi consilier UNPR, şi Ana-Maria Roşu, în calitaţi de asociaţi ai firmei menţionate, au hotărât închiderea punctului de lucru din muncipiul Constanţa, de pe bulevardul Aurel Vlaicu, nr.62.
 
Tot asociaţii Vasile Roşu şi Ana-Maria Roşu au decis şi închiderea punctului de lucru a societăţii Diversion Space SRL, situată de asemenea pe bulevardul Aurel Vlaicu, nr.62 (mansardă).
 
Deşi nu are notorietate ca om politic, UNPR-istul este cunoscut ca om de afaceri, mai ales prin prisma firmelor Rovas. Vasile Roşu este asociat sau acţionar în aproape 30 de societăţi. Tot el este şi administratorul acestor firme, dintre care opt au fost înfiinţate chiar anul acesta.
 
Totuşi, în pofida numărului mare de firme pe care le deţine şi le administrează, Roşu are şi probleme în business-ul său. Astfel, potrivit executarilicitatii.ro, pe data de 2 iunie, la sediul biroului executorului judecătoresc Marius-Eleodor Spineanu din Constanţa, a avut loc vânzarea prin licitaţie publică a unui imobil situat pe bulevardul Aurel Vlaicu, imobil aparţinând lui Vasile Roşu şi unde 16 dintre societăţile mai sus menţionate îşi au sediul. Aşa cum reiese din anunţ, la această situaţie s-a ajuns ca urmare a faptului că Vasile Roşu a garantat pentru o societate care nu şi-a achitat creditul, consilierul local având calitatea de debitor urmărit, în vreme ce SC Development Economic Group SRL, pe cea de debitor principal.

Citeşte şi Politicianul şi afaceristul Vasile Roşu a decis unde va funcţiona firma Rovas Solution SRL
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii