Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:08 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Recompense pentru polițiștii din Călărași care au rezolvat cazul bărbatului ucis de doi autostopiști

ro

10 Dec, 2017 15:10 1504 Marime text
Trei structuri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași și opt polițiști au fost recompensați de conducerea Inspectorului General al Poliției Române, în semn de apreciere pentru contribuția adusă la identificarea autorilor infracțiunilor de omor calificat și tentativă la omor calificat, din data de 24 noiembrie 2017, informează Poliția Română. 
 
Astfel, Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului Criminalistic și Secției nr. 4 Poliție Rurală Dragalina li s-a conferit Placheta de onoare a Poliției Române, iar opt polițiști au fost recompensați cu diplome de merit, pentru modul exemplar în care au acționat pentru soluționarea cazului.
 
În urma unui efort susținut al unei echipe de polițiști și procurori, s-a reușit prinderea a doi tineri, minori la momentul săvârșirii acestor fapte de mare gravitate:
 

 ,,A fost un caz greu, o anchetă complexă. S-a plecat de la foarte  puține elemente. Cercetarea la fața locului a condus spre mai multe piste. Pe parcursul a 6 zile, de la săvârșirea faptelor și până la prinderea autorilor, a fost desfășurată o gamă largă de activități. Sute de audieri, de investigații și percheziții informatice. Colegii din Călărași au fost mobilizați, s-au aflat în teren…au fost zile în care nimeni nu a stat, nopți în care fiecare și-a adus aportul pentru prinderea celor doi. La data de 1 decembrie, au fost audiați autorii și reținuți. În fața autorităților, ei au recunoscut în totalitate fapta.”

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii