Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:17 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Realitatea Tv Dan Voiculescu, implicat adânc în dosarul Bercea Mondial-Mircea Băsescu

ro

01 Jul, 2014 22:54 4355 Marime text
O informaţie de ultimă oră furnizată de Realitatea Tv dă peste cap întreg dosarul în care este implicat Mircea Băsescu, fratele preşedintelui. Conform Realitatea Tv, Marian Căpăţână, fost şef al PDL Drăgăneşti-Olt, arestat preventiv şi cercetat alături de Florin Anghel, fiul lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial în dosarul de şantaj asupra lui Mircea Băsescu ar fi declarat astăzi în faţa judecătorilor că Dan Voiculescu ar fi furnizat o parte din banii care ar fi fost daţi pentru trafic de influenţă fratelui şefului statului. Căpăţână a spus, conform Realitatea Tv, că a fost contactat în aprilie 2013 de Florin Anghel, care i-a promis 200.000 de euro, pe care nu ar mai fi trebuit să îi dea înapoi, dacă va declara că o parte din cei 600.000 de euro, pe care familia lui Bercea Mondial pretinde că i-a dat lui Mircea Băsescu drept recompensă pentru a-l scoate din puşcărie pe Bercea Mondial au ajuns la preşedintele Traian Băsescu. Toţi aceşti bani ar fi fost aruncaţi în joc de Dan Voiculescu, conform Realitatea Tv.

Marian Căpăţână susţine că ar fi fost contactat de Florin Anghel, fiul lui Sandu Anghel, în perioada martie - aprilie 2013.
Florin Anghel i-ar fi oferit lui Marian Căpăţână 200.000 de euro, cu condiţia să declare că o parte din bani ar fi ajuns la Traian Băsescu. Căpăţână a mai spus că Florin Anghel i-ar fi spus că banii provin de la Dan Voiculescu.
"Suntem nevinovaţi total, e o făcătură a lui Voiculescu. Am luat bani împrumut, am vrut sa îi folosesc la Aversa şi nu i-am mai folosit", a spus Marian Căpăţână, înainte de a intra în duba cu care urma să fie dus în arestul Poliţiei Capitalei.
Avocatul lui Mircea Băsescu, Nelu Taşcă, a declarat, înainte de pronunţare, că fratele şefului statului şi-a menţinut declaraţiile de la fondul cauzei, susţinând că este nevinovat.
 
Sursa: Realitatea Tv
Sursa foto: nasul.tv
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • FILEATA 02 Jul, 2014 05:25 a vandut flota si aversa