Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:00 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

REALITATEA TV are o nouă conducere editorială

ro

14 Jun, 2013 17:47 1709 Marime text

Cozmin Guşă, acţionarul majoritar (alături de omul de afaceri Maricel Păcuraru) al Realitatea Media, părăseşte poziţia de Director editorial al Realitatea TV şi s-a decis asupra numelor celor care vor coordona postul, dar şi alte produse ale grupului Realitatea.

În cursul săptămânii viitoare îşi va începe activitatea un Consiliu Editorial format din trei persoane, care vor coordona strategia editoriala a grupului: Vera Secrieru, Raluca Finta şi Sorin Kosz.

„Ei vor fi responsabili atat de strategia televiziunii, cat si de strategia site-urilor de internet, a revistelor pe care le-am achizitionat, cat si de cea a radioului, deocamdata, pana in toamna, cand vom integra o strategie diferita pentru radiourile pe care le detinem in portofoliu. O data pe luna ma voi intalni si eu cu ei pentru a discuta strategia pe termen mediu si lung. In rest, decizia le apartine zi de zi” a declarat Cozmin Guşă.
La Realitatea TV, Mura Frînculescu ramane pe pozitia de Director executiv, „cu rol de interfata intre editorial si administrativ, dar si de reprezentare in fata institutiilor si a partenerilor, inclusiv CNA”.

Decizia cotidiana asupra continutului programelor de televiziune va fi luata de trei persoane cu functii de  Editor of the day (EOD): Bianca Oanea, Mădălina Dulamă şi Horaţiu Mihai.
Robert Tătăruş va fi Manager de proiecte speciale ale trustului Realitatea, iar la nivelul managementului site-urilor, alaturi de Sorin Kosz, care este si in Consiliul editorial, vor fi responsabili Viorel Dobran si Dan Duca.

Citeste: Realitatea.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii